Luciadags

Eleverna i klass 3 kommer att gå luciatåg på Luciadagen den 13/12 för alla elever på skolan samt för barnen på förskolan. För att alla föräldrar, släktingar och alla andra som vill ska få uppleva ett fantastiskt luciatåg kommer klassen även att gå Lucia i Medborgarhuset på kvällen. Eleverna får idag hem en lapp från klassföräldrarna angående denna kvällen. Jag bifogar även lappen här.

Luciadags

2 reaktion på “Luciadags

• Hej!
      Ja föräldrar får lov att komma. Vi måste tyvärr begränsa det till endast föräldrar pga att vi inte kan vara för många i idrottshallen. På kvällen när vi är i Medborgarhuset är däremot alla välkomna, föräldrar, syskon, mor- och farföräldrar, mostrar, fastrar och alla andra som vill njuta av ett fantastiskt luciatåg.